Duboko nas je potresla tužna vijest o preranom odlasku naše cijenjene i omiljene članice društva Nade Bralić. Preminula je u subotu 13. kolovoza, nakon kratke i opake bolesti, na dan kada smo svi željeli da bude sa svima nama na jednom drugom mjestu, daleko od patnji, daleko od bolnice.

Suočeni s ovom bolnom istinom, članovi društva Zora, svojom pažnjom i pomoći nastoje ublažiti ove teške trenutke suprugu Josipu, svekrvi Vilmi i ostaloj rodbini, a svoju vrijednu i zaslužnu članicu dostojanstveno ispratiti na viječni počinak.

Njezina uloga u našem društvu bila je jednostavna, točna, iskrena i s mnogo razumijevanja za svakoga, s mnogo pažnje koju je posvećivala svakom čovjeku. Požrtvovno je brinula za ostvarenje zajedničkih planova... Našu župu, rodni kraj svojega supruga, zavoljela je i poštivala kao da je s njime srasla.

Otišla je prerano i za sobom ostavila veliku bol i prazninu u našim srcima. Zar nas više nikada neće iznenaditi sa svojim maštovito izrađenim poklonima koje je pripremala s puno radosti?

Za ljudsku zajednicu odlazak svakog čovjeka znači umanjenje, tako se i mi odlaskom Nade smanjujemo - zauvijek gubimo jedinstvenu dragu osobu i uzornog člana.

Hvala joj za sve! Za svaku lijepu riječ, priču i smijeh te sve lijepo što nam je pružila svojim optimizmom i velikom dušom. Čuvat ćemo je kao tihi uzor.

Lahka joj zemlja i neka počiva u miru Božjem!

Članovi društva Zora - Prilišće